WAJONG & Nieuwe instroom Participatiewet

over wajong
              

 Mensen met een wajong uitkering kunnen in aanmerking komen voor èèn van onze trajecten. Tijdens zo'n traject gaan we samen op zoek naar een passende baan. Daarbij kijken we naar je kwaliteiten en mogelijkheden. Samen zoeken we naar passende vacatures. We helpen je bij het in contact komen met deze werkgevers. Kunnen gezamenlijk het sollicitatiegesprek voorbereiden en kunnen meegaan om je tijdens het gesprek te ondersteunen. Na het vinden van een passende baan heb je recht op een jobcoach die je helpt op de werkvloer.

nieuwe instroom
participatiewet
              

Mensen die geregistreerd staan in het doelgroepregister kunnen ook in aanmerking komen voor èèn van onze trajecten. Tijdens zo'n traject gaan we samen op zoek naar een passende baan. Daarbij kijken we naar je kwaliteiten en mogelijkheden. Samen zoeken we naar passende vacatures. We helpen je bij het in contact komen met deze werkgevers. Kunnen gezamenlijk het sollicitatiegesprek voorbereiden en kunnen meegaan om je tijdens het gesprek te ondersteunen. Na het vinden van een passende baan heb je recht op een jobcoach die je helpt op de werkvloer.

Doen voor werkzoekende
              

Jobcoachbureau Doen! is er voor jou. Op een open en eerlijke manier gaan we samenwerken. We zijn gespecialiseerd in het vinden en het behouden van een baan voor jongeren met een wajong-uitkering of de nieuwe instroom participatiewet. Deze is volledig afgestemd op de wensen van de jongere.

Wie ben jij, wat wil jij, wat kun je, wat wil je nog leren en waar ligt jouw kracht? Wij luisteren naar je en gaan tot het uiterste om gezamenlijk jouw doelen te bereiken. We zijn er om je te ondersteunen op jouw weg naar werk, net zolang als dat nodig is. Je zal een eigen coach krijgen waarmee je een duurzame samenwerking mee aan kunt gaan.