Ons TEAM

Wij zijn een hecht en betrokken team en gaan graag samen met de cliënt aan de slag. Dat doen we door middel van onze unieke werkwijze, maar zéker ook door de inzet van onze jobcoaches. Bij Jobcoachbureau DOEN! werken bevlogen mensen, met elk verschillende achtergronden en expertises. Stuk voor stuk unieke persoonlijkheden met de wil om jouw baan te vinden en te behouden. Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met wie we zijn, wat ons drijft en hoe we je kunnen helpen.

Ons team
              

Wouter van Toor

Teamleider/Jobcoach

Ik ben Wouter van Toor, vader van twee kinderen. Jarenlang werkzaam geweest binnen het speciaal onderwijs en sinds 2008 gestart met Jobcoach bureau Doen! Vooral het een op een werken met jongeren die wat hulp kunnen gebruiken spreekt me heel erg aan. Maar zeker ook het gezamenlijk nastreven van dromen.

Manon van Toor

Teamleider/Jobcoach

Ik ben Manon van Toor, moeder van twee kinderen. Jarenlang leerkracht geweest in het basisonderwijs en het speciaal onderwijs. Sinds 2010 ben ik bij Jobcoachbureau Doen! gaan werken omdat het mij enorm aansprak op individueel niveau iets te kunnen betekenen voor mensen die een extra duwtje nodig hebben. Om zo gezamenlijk aan een zelfstandige toekomst te werken.

Jan van Dienst

Jobcoach

Ik ben Jan van Dienst, 62 jaar en ben jobcoach bij bureau DOEN.
Ik heb zo'n 30 jaar personeelswerk gedaan dus veel met mensen gewerkt. In dit werk vind ik het belangrijk om mensen aan werk te helpen zodat zij een toekomst op kunnen bouwen. Het contact met mensen is elke dag weer de kers op de taart. 

Jan van der Vooren

Jobcoach

Ik ben Jan van de Vooren, 36 jaar. Sinds begin 2018 ben ik, met veel plezier, als jobcoach werkzaam bij Doen! De afgelopen jaren heb ik bij een aantal organisaties, heel veel verschillende mensen persoonlijk begeleid. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om mensen te helpen bij het zetten van nieuwe stappen in hun leven.

review 1
              

"De jobcoach van Doen! staat altijd voor me klaar wanneer ik hem app of bel."  Giorgo

"Ik kan jullie altijd bellen". Bjorn

review 2
              

"Goede communicatie. Als het nodig is biedt hij een gesprek aan om eventuele zaken te bespreken." Irene

review 3
              

"Ik vind het fijn dat jullie naar mij op het werk komen".

"Jullie helpen mij bij bij het uitvoeren van mijn werk maar ik kan ook met andere vragen bij jullie terecht".